Beginnend advocaat-medewerker / Gevorderde advocaat-stagiaire civiel recht (IE-, ICT-recht en Privacy is pré)

Ben jij een beginnend advocaat-medewerker of een gevorderde advocaat-stagiaire en heb je ervaring in het civiel recht, het intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht en/of privacy? Heb je de ambitie om je verder te specialiseren en te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elferink & Kortier Advocaten

Elferink & Kortier Advocaten is een jong advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom, ICT-recht en privacy. Ook het algemeen civielrecht behoort uiteraard tot onze expertise. Wij zijn gevestigd in Enschede. Het kantoor richt o.a. op de exploitatie en de bescherming van (nieuwe) technologieën en producten. Met onze kennis en ervaring in deze niche zijn wij in staat om snel, deskundig en praktisch te adviseren en te procederen.

Digitalisering. Kunstmatige Intelligentie (ook wel Artificial Intelligence of AI). Medical Devices en E-health. Internet of things. Smart industry. Blockchain. Big Data. Privacy. Data-Act en Data Governance. Cybersecurity en Cyber Resilience. Openbaarheid. Archiefwet en Wet Open Overheid. Auteursrecht. Octrooirecht. Maar ook commerciële contracten en aansprakelijkheid. Nieuwe businessmodellen en technologieën, de techniek staat niet stil met alle juridische implicaties van dien; De Innovatieve Meesters van Elferink & Kortier Advocaten blijven bij, denken graag met hun cliënten mee en ondersteunen hen met deskundig juridisch advies.

Ons kantoor is klein maar dat geldt zeker niet voor de zaken die we doen. Wij doen hele leuke, soms principiële, zaken voor multinationals, overheden, en andere grote en kleine organisaties (zoals start-ups).

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige, loyale en slimme beginnend medewerker of (gevorderde) advocaat-stagiaire die al een paar jaar in de advocatuur werkzaam is. Ons kantoor levert hoog specialistische juridische dienstverlening in een absolute niche (IE-recht, ICT-recht en privacy). Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft in de civielrechtelijke praktijk. Ervaring met een van de rechtsgebieden van onze niche (IE-, ICT-recht en/of privacy) is een pré maar geen vereiste. Je leert immers in de praktijk, en dat geldt ook voor deze specifieke rechtsgebieden. Wij zorgen dat je binnen no time een echte specialist bent, zo nodig met bijscholing. Heb je daarnaast een ondernemende en doortastende houding en beschik je over de nodige humor? Dan ben jij bij uitstek degene die wij zoeken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een klein, hecht advocatenteam. Een informele sfeer en de nadruk op kwalitatief hoogstaand werk kenmerken ons kantoor. Er is veel ruimte voor het opzetten en uitbouwen van een eigen praktijk en eigen initiatief wordt gestimuleerd. Als medewerker van ons kantoor geef je adviezen, procedeer je, vervul je een vertrouwensrol voor onze cliënten en doceer je over uiteenlopende onderwerpen.

Wij zullen je intensief begeleiden en garanderen een prettige, collegiale werksfeer. Met Mirjam Elferink heeft Elferink & Kortier Advocaten bovendien de Meest Veelbelovende Patroon (begeleidster van jonge advocaten) van het jaar 2015 in haar gelederen.

Ons kantoor is gevestigd naast het station van Enschede. Flexibele indeling van werkplek en -tijden is bespreekbaar).

Interesse?

Wil je je steentje bijdragen aan gespecialiseerde juridische dienstverlening voor (grote) ondernemingen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Heb je vragen of wil je solliciteren? Je kunt ons bereiken onder het knopje Contact.