Wat biedt Recht.nl u?

Wat biedt Recht.nl u?

Recht.nl omvat circa 900.000 pagina's met juridische vakinformatie en is met 3 miljoen pageviews per jaar één van de omvangrijkste en meest geraadpleegde websites voor juristen in Nederland.

Wij rekenen al 25 jaar alle mogelijke juridische professionals tot onze abonnees – van advocaten en notarissen tot bedrijfs- en overheidsjuristen - waaronder het Juridisch Loket en de Hoge Raad.


Recht.nl biedt u de volgende diensten:


➨  Juridisch Nieuws: sinds 1999 uw dagelijkse nieuwsdienst op 14 rechtsgebieden, inclusief wekelijks e-magazine op maandagochtend. Eén van de meest gelezen juridische vakpublicaties van Nederland.


➨  Jurisprudentie Tracker: alle uitspraken afkomstig van Rechtspraak.nl - circa 55.000 op jaarbasis - worden handig voor u onderverdeeld in 18 rechtsgebieden en daarbinnen in 180 specialistische rubrieken. Wij laten u vervolgens zien in welke vakpublicaties uitspraken besproken worden, zodat u snel en efficiënt op de hoogte blijft van rechtsontwikkeling binnen uw specialisme. JurisprudentieTracker maakt dure abonnementen op jurisprudentietijdschriften grotendeels overbodig. Meer over deze dienst >>


➨  Vakliteratuur: dagelijks nieuwe samenvattingen van de 120 belangrijkste Nederlandse juridische vaktijdschriften. Zo bent u vrijwel onmiddellijk na het verschijnen van nieuwe edities van juridische vakliteratuur op de hoogte van de inhoud - zonder dat u de tijdschriften hoeft na te slaan. Meer dan 12.500 artikelen uit vakbladen zijn full text beschikbaar; 125.000 tijdschriftartikelen en annotaties opvraagbaar.


➨  Zoekmachine: u zoekt via het zoekveld rechts bovenaan de site in uitsluitend juridisch relevante content met een door ons ingerichte, specifieke versie van Google. Meer over deze dienst >>


➨  ECLI-checker: plak een willekeurige ECLI in de zoekmachine en zie met een druk op de knop waar de zaak over gaat, in welke vakbladen deze verschenen is en naar welke andere zaken de ECLI in kwestie verwijst. Klik hier voor een voorbeeld >>


➨  Vacaturebank (openbaar): dagelijks nieuwe juridische vacatures, inclusief wekelijkse e-nieuwsbrief.
Neem een proefabonnement en maak 4 weken lang kosteloos en geheel vrijblijvend  kennis met Recht.nl.****Uw proefabonnement stopt automatisch: u zit nergens aan vast.
Besluit u uiteindelijk een abonnement te nemen, dan kost dat € 145,- ex btw op jaarbasis.
**Studenten en docenten van universiteiten en hogescholen klikken hier.
** Klik hier voor onze algemene voorwaarden.