De inhoud van vrijwel alle Nederlandse juridische tijdschriften in één databank

Binnen de rubriek Vakliteratuur van Recht.nl vindt u de inhoudsopgaven van de 120 belangrijkste Nederlandse juridische vaktijdschriften (klik hier voor een overzicht). Zo bent u vrijwel onmiddellijk na het verschijnen van nieuwe edities van juridische vakliteratuur op de hoogte van de inhoud - zonder dat u de tijdschriften fysiek hoeft na te slaan.


Tevens kunt u gericht zoeken naar relevante literatuur bij uw casus via de zoekmachine. Deze dienst bevat circa 450.000 samenvattingen van juridische tijdschriftartikelen en annotaties sinds oktober 2004.


Artikel deeldienst

Vrijwel geen jurist heeft abonnementen op alle juridische vakbladen. En juridische auteurs willen graag dat hun stukken gelezen worden. De Recht.nl-deeldienst brengt lezers en schrijvers van artikelen uit de 120 belangrijkste juridische tijdschriften bij elkaar.

Onder de tijdschriftartikelen en annotaties die wij dagelijks voor u samenvatten staat een blauwe knop 'vraag PDF artikel aan'. Wij sturen uw aanvraag door naar de auteur en zodra deze heeft gereageerd, sturen wij u het artikel in kwestie. Het is steeds aan de auteur om te bepalen of hij/zij artikelen wil en mag delen. Feitelijke levering van artikelen is dus niet gegarandeerd - en kan even duren.

U treft de deel-knop niet onder alle artikelen aan. Om auteursrechtelijke redenen bieden wij de mogelijkheid tot delen pas 6 maanden na publicatie van vakbladen.